top of page

dit is

ORANJEMUND

Hier is de diamantenvallei OranjeMund te zien in Namibië. Wij zijn OranjeMund in 2009 gestart vanuit een passie ruwe diamanten om te toveren tot gezonde en positieve mensen en bedrijven.  Onze kracht is het ontdekken en benutten van verborgen krachten en talenten. 

Als rasondernemers en Business Coaches begeleiden wij ondernemers en bedrijven om het beste uit zichzelf te halen met inzichten en tools die ook voor de lange termijn bruikbaar zijn. Zo kan je direct aan de slag en later bijsturen waar nodig. 

HET TEAM

Allen hebben hun strepen verdiend als ondernemer, manager en coach.

Onze Partners zetten hun expertise en passie graag in om voor en met enthousiaste 

ondernemers het verschil te maken. 

MAAK KENNIS MET 
Robert-van-Laren_edited_edited.jpg
ROBERT VAN LAREN

OPRICHTER, MANAGING PARTNER & BUSINESS COACH

Na succesvolle management- en directie rollen in de horeca, uitzendbranche en ICT, is Robert in 2003 het ondernemerschap gestart en heeft in 2009 OranjeMund opgericht.Vanuit zijn passie als mensen-mens ziet hij mensen en organisatie als ruwe diamanten, die van grotere, duurzame waarde willen zijn voor hun collega’s, klanten en maatschappij.  Samen de ambitie, verandering en strategie gedragen ontwikkelen en uitvoeren staat garant voor de duurzame groei van productiviteit en rendement. En zo samen de resultaten op de korte termijn verbeteren, ter versterking van de positie op de lange termijn, werkt inspirerend en motiverend.     

Menno-2.jpg
MENNO LAMERS

PARTNER & BUSINESS COACH

Met vele jaren ervaring binnen de financiële dienstverlening in adviserende en leidinggevende rollen, kan Menno zichzelf omschrijven als een toegankelijke, energieke gespreks-partner met passie voor klanten en medewerkers. Door zijn oprechte interesse maakt hij op een open, prettige en betrokken manier verbinding, waarbij hij onderzoekend anderen in een actieve rol zet. Hij helpt bij het ontdekken, ontwikkelen, coachen en realiseren van resultaat. Hij creëert toegevoegde waarde met zijn inhoudelijke kennis, managementervaring en empathische vermogen. Met deze ervaring treedt hij op als Business Coach bij Oranjemund om ondernemers te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en te komen tot organisatorische groei. 

Inge-2.jpg
INGE DE KINDEREN

PARTNER & BUSINESS COACH

Om van plan tot actie te komen is niet voor iedere ondernemer een vanzelfsprekendheid. Structureren, inzicht bieden in haalbaarheid en organiseren om daadwerkelijk tot resultaat te komen, dat is waar Inge energie van krijgt.   

Inge heeft in haar carrière als business controller / adviseur al veel ondernemers en managers geholpen bij het maken van plannen, maar het ook daadwerkelijk tot uitvoer brengen hiervan. Vanuit haar financiële inzicht heeft ze een scherpe kijk op haalbaarheid en mogelijkheden. Als persoon is Inge mensgericht en vernieuwend. Haar coachingsaanpak is gericht op het aanbrengen van structuur en samen met de ondernemer verkennen van mogelijkheden om stappen te zetten en resultaat te genereren. Inge is zelf ook ondernemer en samen met een partner en netwerk aan specialisten ondersteunt zij ondernemers in het MKB op Finance en HR gebied. 

unnamed-4_edited.png
ALEXANDER DE BRUIN

PARTNER & BUSINESS COACH

Wil jij ondernemen en werken vanuit je kracht? Wil je graag succesvol zijn en met je werk iets betekenen voor anderen? Veel ondernemers en hun medewerkers willen dit, maar in de praktijk blijkt dat dit vaak best lastig.

Alexander gelooft oprecht dat een goede samenwerking hierbij essentieel is binnen een organisatie en met klanten en stakeholders. Zo heeft hij vele mooie voorbeelden gezien hoe ondernemers elkaar kunnen versterken en helpen als ze de hulpvraag durven stellen. In zijn werk geniet  hij ervan zijn passie voor de menselijke kant van organisaties (in teams en in klantrelaties) te combineren met inhoudelijke kennis en ervaring. Hij is er trots op dat hij nog ondernemers en collega’s spreekt, die hij 10 jaar geleden heeft ontmoet. Dit komt omdat er destijds echt verbinding is gemaakt met elkaar. Verbinding die voor begint bij oprechte interesse in de ander en zijn of haar verhaal. Dus zijn eerste vraag aan jou is: wat is jouw verhaal?

unnamed (1).jpg
HENK WIJNANDS
Unknown-person.jpg
PARTNER /WORDEN?

PARTNER & VISUELE COMMUNICATIE EXPERT

Na een succesvolle carrière als bestuurslid van internationaal opererende bedrijven in verschillende branches en het voltooien van een master opleiding Visual Thinking en Graphic Facilitation richtte Henk in 2017 de Visual Communication Company op. Vandaag helpt hij met de Visual Communication Company bedrijven om hun strategie te ontwerpen en hun manier van functioneren en communicatie te optimaliseren door de rechter- en linkerkant van de hersenen te combineren. Zijn geheime wapen is de pen. Als visueel consultant en Graphic Recorder  met een uitgebreide verkoop-, marketing- en managementervaring.

Henk werkt in drie talen en heeft ervaring met klanten die actief zijn binnen de branches  duurzaamheid, IT, bankwezen, financiën, verzekeringen, logistiek, olie & gas, TechDoc en software.

Momenteel werkt hij aan het boek “Become a world class leader in 20 minutes”

Wil jij Partner of Business Coach worden bij OranjeMund? Neem dan contact met ons op

wij leren jou ook graag kennen

Plan nu geheel vrijblijvend een groeigesprek in van 10 minuten met een van onze Business Coaches. We zijn benieuwd naar jou en je uitdagingen!

bottom of page