top of page

ONZE AANPAK

BETEKENISVOLLE oplossingen

Die jou en je bedrijf beter, leuker en gezonder maken

Je werkt doelmatig en met ambities voor een bedrijf of eigen onderneming. Je groeit en groeit en je doel komt dichterbij. Tot op een bepaald moment die groei afneemt en je hebt geen idee waarom. Je probeert van alles en het lukt niet.

Waar ligt dat nu precies aan?

We komen veel mensen tegen die hiermee worstelen. "Brengt verkoop wel genoeg nieuwe klanten binnen? Hebben we wel de juiste mensen op bepaalde posities? Zijn onze processen wel van de top-kwaliteit? Kloppen onze cijfers eigenlijk wel?"

Er is zelden 1 oorzaak aan te wijzen, laat staan dat je door aan 1 knop te gaan draaien het wel even zou kunnen oplossen.

Hoe dan wel? De afgelopen 11 jaar hebben we binnen OranjeMund gewerkt aan methodes die helpen dit probleem op te lossen voor nu en later.

 

Zo hebben wij de BusinessScore Tool ontwikkeld die inzicht geeft in remmende factoren en groeipotentieel van ondernemingen. Met de naar oorzaken wijzende rapportage kun je direct aan de slag. 

Wij zetten onze tools, trainingen en adviezen in om mens en bedrijf beter, leuker en gezonder te maken. Daar ligt onze kracht en drijfveer.  

 

Wij realiseren een zo hoog mogelijk rendement uit de investering in tijd, energie en geld om zo dicht mogelijk bij jouw doelen en dromen uit te komen.

Wij kunnen jou en je bedrijf op DRIE manieren helpen:

Casual Business Meeting

ACTION bOARD

PROGRAMMA

Business Meeting

INTERIM

MANAGEMENT

Speaker

TRAINING

OP MAAT

Ondernemersprogramma voor groei

Interim opdrachten met impact en waarde

Losse trainingen en pakketten voor jouw bedrijf

bottom of page